Új tévé olcsóbban? Vásároljon csomagolássérült tévét!

 

A televízió nem megy ki a divatból. Hiába az internet térhódítása, sokan még mindig ragaszkodnak a régi, jól ismert tévéhez. Természetesen a mai tévék is követik a modern igényeket, többet tudnak, rugalmasabb szolgáltatásokat nyújtanak, ami természetesen az árukat is befolyásolja. Egy mai, okos televíziónak meg kell fizetni az árát, azonban egy kis utánajárással nem kell borsos áron tévét vásárolni, olcsóbban is hozzájuthatunk vadonatúj modellekhez csomagolássérült tévé formájában!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vásárolja meg online új tévéjét! Webáruházunkban olyan háztartási termékeket forgalmazunk, amik apró hibáik miatt kiselejtezésre kerültek, és ezért értékcsökkent terméknek számítanak. A csomagolássérült tévék is ilyenek. Szállítás, tárolás közben sérült, vagy kiállítási darabok, amik műszakilag kifogástalan állapotban vannak, de a csomagolásuk nem teljes értékű.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hiszen jóval olcsóbban vásárolhat magának új televíziót, mintha megvenné a boltban ugyanazt a terméket eredeti áron, makulátlan csomagolásban! Válogasson márkás tévéink közül, és vigyen haza outlet áron új, csomagolássérült tévét!

Amennyiben kérdése van, megtalál minket elérhetőségeink egyikén!

Telefunken D32H286Q3C Outlet
Telefunken D32H286Q3C Outlet
  Rendelések leadása telefonon, vagy e-mailen keresztül! E-mail üzenetükben telefonszámukat kérjük megadni szíveskedjenek, hogy a  kapcsolatot jobban kézben tudjuk tartani. A készletek naponta változnak, így a pontos készletről és az új beérkezésekről telefonon naprakészebben tudjuk a tájékoztatást megadni. Elérhetőségünk: Kattintson ide!     A Tv átmérője 81cm ,LED és SMART
not rated Eredeti ár: 89990 Ft Outlet ár: 69990 Ft