Ha minőségi hűtőt keres, elérhető áron, akkor válogasson weboldalunkon található szépséghibás hűtőink közül!

Hűtővásárlás okosan!

A hűtők az ételek frissességéről és minőségéről gondoskodnak, ezért egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak a berendezések! Mostanság a vásárlók már számos funkciójú, típusú hűtőszekrény közül válogathatunk, e téren rendkívül széles a kínálat, de a végső döntéshez szükséges letisztázni a berendezéssel kapcsolatos elvárásokat, igényeinket.

Mindenekelőtt a vásárlónak szükséges felmérnie konyháját, ugyanis nem mindegy, hogy szabadon álló hűtőt szeretne, vagy beépíthető típust, hiszen utóbbi esetében alkalmazkodni kell a szigorú méretekhez, ezért vásárlás előtt nem árt elővenni a mérőszalagot és feljegyezni az adatokat!

A vásárlók többsége azokat a hűtőket részesítik előnyben, amelyek fagyasztó résszel is rendelkeznek, ugyanis a húsokhoz és az egyéb mirelit termékek tárolásához extra hideg szükséges a minőségük érdekében!

Mivel a hűtőszekrény folyamatosan működni fog, ezért jobb, ha a vásárló gondol a jövőre és figyelembe veszi az üzemeltetési költségeket, és igyekszik olyan hűtőt vásárolni, ami energiatakarékos minősítéssel rendelkezik.

Kínálatunkban biztos megtalálja az Önnek ideális hűtőszekrényt! Tekintse meg termékeinket, és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Hanseatic HSBS17990WEA1S Outlet
Hanseatic HSBS17990WEA1S Outlet
Rendelések leadása telefonon, vagy e-mailen keresztül! E-mail üzenetükben telefonszámukat kérjük megadni szíveskedjenek, hogy a  kapcsolatot jobban kézben tudjuk tartani. A készletek naponta változnak, így a pontos készletről és az új beérkezésekről telefonon naprakészebben tudjuk a tájékoztatást megadni. Elérhetőségünk: Kattintson ide!
not rated Eredeti ár: 299990 Ft Outlet ár: 199990 Ft
LG GSJ361DIDV Side by side hűtő outlet
LG GSJ361DIDV Side by side hűtő outlet
Rendelések leadása telefonon, vagy e-mailen keresztül! E-mail üzenetükben telefonszámukat kérjük megadni szíveskedjenek, hogy a  kapcsolatot jobban kézben tudjuk tartani. A készletek naponta változnak, így a pontos készletről és az új beérkezésekről telefonon naprakészebben tudjuk a tájékoztatást megadni.   Side by Side  NO FROST hűtő, 394/197 liter kapacitás, 39dB,éves energiafogyasztás 429kW, 912mm széles x1790mm magas x 717mm mély, kívülről nyitható bárrész !!!!!! újlenyomat mentes, beépített jéggyártó( belső tartállyal),
not rated Eredeti ár: 449990 Ft Outlet ár: 349990 Ft
Samsung RF62HEPN1/X  Side by Side hűtő outlet
Samsung RF62HEPN1/X Side by Side hűtő outlet
Rendelések leadása telefonon, vagy e-mailen keresztül! E-mail üzenetükben telefonszámukat kérjük megadni szíveskedjenek, hogy a  kapcsolatot jobban kézben tudjuk tartani. A készletek naponta változnak, így a pontos készletről és az új beérkezésekről telefonon naprakészebben tudjuk a tájékoztatást megadni.   No-Frost francia ajtós hűtő, 331/110liter kapacitás, 42dB, A+ energia fogyasztás, beépített jéggyártógép, 817mm széles x1772mm magas x715mm mély
not rated Eredeti ár: 449990 Ft Outlet ár: 329990 Ft